Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк на своїй сторінці в Facebook.

Щойно, в рамках оголошеної Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим спецопераціі МВС щодо боротьби з ігорними точками та підпільними казино, на ухвалу суду, працівниками столичного та Печерського районного УБЕЗ, було виявлено і знешкоджено незаконний, підпільний елітний зал гральних автоматів. Ця "точка" знаходилася прямо в центрі столиці, у модному торгівельно-розважальному центрі на Бесарабці, — пише Шкіряк.

За його словами, в залі знаходилось 126 надсучасних гральних автоматів. За попередніми оцінками, чистий щомісячний прибуток організаторів, в залежності від потоку "клієнтів" міг складати від 500 тис. до 1 млн доларів.

Показово, що приміщення було облаштоване таємним сейфом, що був прихований за електролічильником.

Наразі, відбувається складання протоколів, вилучення обладнання, триває слідство щодо з'ясування організаторів та власників.

Не виключено, що за цим та багатьма іншими підпільними, елітними гральними закладами в столиці, через підставних осіб, може стояти син екс-диктатора Олександр Янукович, — зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, на цьому тижні глава МВС Арсен Аваков заявив, що міліція зупинить функціювання всіх ігрових (лотерейних) салонів і клубів у Києві, а потім і по всій країні в найближчі дні.