Також визначено загальний регламент початку опалювального сезону, повідомляє прес-служба міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелєєва.

У зв'язку з погіршенням погодних умов і суттєвим зниженням середньодобової температури у столиці прийнято рішення про початок опалювального сезону в Києві. У столиці вже розпочато підключення до теплопостачання приміщень лікарень, дитсадків і шкіл, заявив Пантелеєв.

Він зазначив, що розпорядження про подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури підписано мером 17 жовтня.

Найближчим часом Київський міський голова Віталій Кличко підпише відповідне розпорядження, яке стосується житлових будинків, сказав він.

Окрім того, заступник голови КМДА розповів, що акти готовності до роботи в осінньо-зимовий період на сьогодні отримали всі житлові будинки, а також всі об'єкти соціальної інфраструктури, що перебувають в комунальній власності.

Комунальники провели відповідні організаційні та технічні заходи, зокрема, профілактичний ремонт і випробування будинкових комунікацій, а також роботи з утеплення.

У Києві до роботи в осінньо-зимовий період на 2014-2015 роки на 100% підготовлені соціальні об'єкти: 511 шкіл, 493 дитячих дошкільних заклади, 153 медичних установи.

На сьогодні підготовлено 267 котелень, замінено 6 котлів, капітально відремонтовано 27 котлів.

Нагадаємо, Мінрегіон та Міненерговугілля погодили початок опалювального періоду в Україні.