Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в місті Києві.

Учора о 19:20 по спецлінії "102" до чергової частини Солом’янського РУ ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення про те, що на вулиці Машинобудівній застрелили людину,
— йдеться в повідомленні.

На місці події працівники міліції встановили, що мешканець квартири на першому поверсі одного з будинків на вказаній вулиці почув нібито постріл. Він вийшов у під’їзд, де побачив мертвого чоловіка.

Потерпілий – 32-річний військовослужбовець. За попереднім висновком судово-медичного експерта, на тілі померлого (в області грудей) виявлено рану від вогнепального поранення.

Наразі проводиться відпрацювання місця події та прилеглої території, а також оперативно-розшукові заходи щодо встановлення свідків та очевидців, а також особи зловмисника.

Читайте також: Бійця, який їхав з АТО, підстрелили у Києві

"Слідчим відділом Солом’янського рай управління київської міліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочато за ознаками злочину, передбаченого статтею 115 КК України", — повідомили в міліції.

Агентству УНІАН керівник прес-служби київської міліції Юлія Мусташ повідомила, що потерпілий був військовослужбовцем, слухачем Національного університету ЗСУ.

Крім того, джерело УНІАН у Міноборони стали відомі деякі подробиці злочину.

"Офіцер (майор) ЗСУ, що мав при собі значну суму грошей, зазнав нападу із застосуванням вогнепальної зброї. Потерпілий на момент злочину був у цивільному. Втікаючи від переслідування, він почав стукати у двері квартир будинку на Машинобудівній, 24. Він встиг сказати мешканцям одного з помешкань, що його поранено, і попросив викликати “швидку”. Проте коли лікарі прибули, потерпілий вже помер від поранень", — розповіло джерело в Міноборони.