Серед вилучених правоохоронцями наркотиків — гашиш, канабіс, кокаїн. Ринкова вартість вилучених наркотичних засобів складає 900 тисяч гривень.

"При собі у затриманої було достатньо наркотиків для передачі замовникам. Крім того, під час перевірки її помешкання правоохоронцям вдалося знайти додатково: три кілограми канабісу, 400 грамів гашишу, кокаїн, електронні ваги, записники із відомостями про покупців наркотиків та 18 мобільних телефонів, якими вона користувалася, щоб зв’язуватися із покупцями. На кожного покупця — окремий телефонний апарат. Квартиру жінка винаймала. Наркотики ховала також там. Самі власники помешкання нічого про це не знали", — повідомляє прес-служба київської міліції.

Зловмисниця знаходиться в Голосіївському райуправлінні столичної міліції, вилучені речі та мобільні телефони відправлені на дослідження. За фактом збуту та збереження наркотичних засобів порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 307 — "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" — Кримінального кодексу України.

Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.