Про це пише видання “Мой Киев”.

За словами очевидців, в кінці грудня тут почали рубати дерева, після чого з'явилася важка техніка, яка взялася викорчовувати пні. Люди неодноразово збирали підписи проти забудови і зверталися до влади району та в мерію, проте їх так ніхто й не почув.

Ця ділянка, зазначає видання, з'явилася у продажу ще до того, як почалося знищення парку: за землю просять 800 тисяч доларів.

Читайте також: В Україні з'явився перший котел на біопаливі

"Продам фасадну ділянку 2,1га (20970 квадратних метрів) під будівництво та обслуговування житлового комплексу. На ділянці сосни, всі міські комунікації, відмінна розв'язка, поруч великий впорядкований парк Перемоги. Недалеко від готелю “Братислава”, метро “Дарниця”, “Лівобережна” -10 хвилин. Приголомшливе місце, розвинена інфраструктура, відмінний трафік. Втілюйте в життя свої найсвітліші мрії. Продаж корпоративних прав підприємства, оренда до 2018 року. Є передпроектна документація. Дуже цікава пропозиція!" - зазначено в оголошенні.

До слова, мер Києва Віталій Кличко звільнив директора комунального підприємства "Притулок для тварин" (смт Бородянка, Київська область) Тараса Смурного.