Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, зловмисник зайшов до магазину, дістав зброю та вистрілив у стелю, після чого забрав майже всі золоті вироби.

На виході злодій наштовхнувся на охоронця, та поранив його в стегно. На зупинці громадського транспорту він заскочив у маршрутку, вистрілив у підлогу та наказав водієві їхати. Всередині маршрутки було сім пасажирів, серед яких і семирічна дитина.

Працівники міліції заблокували рух автомобіля на якому намагався втекти нападник. Зловмисник відкрив вогонь у бік правоохоронців. Міліція не застосовувала вогнепальну зброю, оскільки був ризик влучити у сторонніх осіб. Не маючи змоги втекти, нападник вискочив із заблокованого авто та пересів у іншу маршрутку. Цей автомобіль також заблокували правоохоронці,
— зазначили у міліції.

Зловмисник, намагаючись втекти від працівників міліції, відкрив хаотичний вогонь та поранив двох випадкових перехожих.

"Правоохоронці затримали зловмисника. Зараз він дає свідчення слідчому", — повідомив Олег Бех, начальник УМВС України в Полтавській області.

Фото: прес-служба МВС

Тим часом у Тернополі Генеральна прокуратура України спільно з співробітниками Міністерства внутрішніх справ України зловила на гарячому заступника Тернопільського міського голови.