Про це повідомив його адвокат Дмитро Сотников.

"Проходить обшук у Юлії Такташевої – родички Ольги Уколової. У квартирі дівчина і малолітня дитина – племінник Саші Костенка. Потрібна термінова допомога! Ті ж люди, що і вчора! Двері зламали. Відібрали телефон", – повідомляє Сотников на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією "Центру журналістських розслідувань", раніше обшук провели у брата дружини Костенка. Сам брат був відсутній, у квартирі перебувала його дівчина з 3-річною дитиною.

"Прийшли ті ж люди. Шукають якийсь телефон", – цитує "Центр журналістки розслідувань" Євгена Костенка.

Раніше 9 квітня у Ольги Уколової – громадянської дружини активіста Костенка, відбувся обшук.

Силовики вилучили телефони та флеш-карти. Обшукувати помешкання подружжя Костенків, де проживає його громадянська дружина із семимісячною дитиною і матір'ю, увечері 9 квітня прийшли 12 людей.

Нагадаємо, Олександра Костенка заарештували у Криму 8 лютого. На півострові його звинувачують у побитті співробітника кримського спецпідрозділу «Беркут» під час Майдануі незаконному зберіганні вогнепальної зброї.
24 березня справу Костенка передали до Київського районного суду Сімферополя.

4 квітня суд продовжив арешт активісту на два місяці. Розгляд справи в присутності ЗМІ призначили на 20 квітня.

Прокуратура Криму, яка наразі дислокується у Херсонській області, розпочала досудове розслідування у рамках кримінального провадженняза фактом незаконного арешту кримськими органами активіста.