Як повідомляється, трьох людей з різними травмами доставили в лікарню.

В будинку зруйновані стіни і перекриття на площі близько 100 квадратних метрів. За попередньою інформацією, вибух стався у квартирі на другому поверсі.

До ліквідації наслідків вибуху залучили бійців Військ берегової охорони та співробітників МНС. Про це повідомив прес-секретар ВМС ЗСУ Олег Чубук. На даний час у ліквідації наслідків вибуху разом із працівниками МНС та інших служб беруть участь 10 морських піхотинців.

Як повідомляє місцева газета "Кафа", постраждали двоє дорослих і одна дитина. За словами очевидців, власник квартири, в якій стався вибух був дуже п’яним і чудом вижив.

На щастя, я була в середній кімнаті і займалася хатніми справами, коли пролунав вибух у сусідній квартирі. Впали стіни моєї квартири, вилетіли балконні вікна і зникли перегородки сусідніх квартир в нашому під’їзді. Я ледве знайшла свої чоботи і мобілку, а потім спробувала вибратися з-під завалів. Сусіди допомогли мені спуститися на подвір’я. Це було непросто, так як сходи в під’їзді завалені уламками стін. Сусідського хлопчика з травмою голови чоловіки теж вивели на вулицю, а потім і власника квартири, яка вибухнула. Він дуже п’яний і дивом вцілів. Абсолютно неушкоджений сидить у дворі і щось бормоче. Прибули рятувальники і збираються перекрити газ, щоб не було повторного вибуху. Не можу уявити, де буду ночувати.
— власниця однієї із квартир у будинку.

Людей поки що розмістив у себе готель "Лідія".