За даними відділу з питань захисту населення і території від надзвичайних ситуацій департаменту забезпечення життєдіяльності міста Луганської міськради, 1 липня в 18.30 на території міста була включена сирена оповіщення "Повітряна тривога". В результаті вибуху авіаснаряду в будівлі школи № 35, розташованої у Красному Яру, вибиті вікна, сталося обвалення частини штукатурки другого поверху. Жертв немає, – повідомила прес-служба Луганської міської ради.

Крім того, сьогодні вранці снаряд потрапив у школу №14 в кварталі Шевченка. Внаслідок вибуху зруйнований запасний вхід школи.

Вчора ввечері через попадання снарядів зазнали руйнувань також будинки №34 у провулку Краснофлотский і будинок №58 на вулиці Комінтерна.

Читайте також: Вночі терористи обстріляли мінометами пункт пропуску "Новоазовськ", — ДПСУ

За минулу добу у Луганську сталось також кілька озброєних зіткнень.

У результаті осколкового поранення на вулиці Тракторна постраждалий госпіталізований до міськлікарні № 8. Ще одна людина отримала вогнепальне поранення в Кам'янобрідському районі міста, її доставили в Луганську обласну клінічну лікарню, – йдеться у повідомленні.

У Луганській міськраді зауважили, що всі комунальні та екстрені служби міста працюють у штатному режимі, функціонує громадський транспорт, працюють продуктові магазини, аптеки і заправки.

До слова, прес-служба Донецької міської ради повідомила, що сьогодні вранці мешканці міста чули вибухи. У самому ж Донецьку ситуація спокійна.