Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Міліції в цій країні немає. Це не міліція, а сором. Після останніх подій в Маріуполі співробітники райвідділів МВС цього міста повтікали з роботи і позабирали з собою комп'ютери та інше майно. Прикро, що героїзм начальника МВС Валерія Андрущука, який відстрілювався від ватніків, не став прикладом для його підлеглих. Сам Андрущук, нагадаю, викрадений. Його доля наразі - не відома", - повідомив політик.

За його словами, у Маріуполі диверсанти і сепаратисти цілу ніч мародерствували.

"Це їх рівень "моралі". Грабують все підряд: офіси, магазини, держустанови. Знаєте, що в першу чергу виносять? Так, ви вгадали, алкоголь з магазинів...Коментарі зайві. Отже, якщо ми чітко бачимо бездіяльність міліції - вся надія України на добровольців. Це народна війна", - зазначив Ляшко.

Нагадаємо, глава МВС Арсен Аваков підтвердив інформацію, що начальника міліції Маріуполя Донецької області викрали в п'ятницю під час протистоянь в місті.

Раніше про зникнення начальника міліції Маріуполя Валерія Андрощука повідомив позафракційний народний депутат України Олег Ляшко. Пізніше Ляшко додав, що начальника міліції "викрали терористи".