Наразі відомості про цей випадок внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.121, ч.3 ст.152, ч.4 ст.187 КК України (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування, розбійний напад). Наразі проводяться слідчі дії.

За словами самої потерпілої (мешканки смт Врадіївка) до нападу причетний ще один працівник міліції. Проте, у прокуратурі кажуть, що він у день скоєння злочину перебував на чергуванні, – пишуть "Новости Николаева".

Перегляд запису відеореєстратора, який встановлений в Врадіївському райвідділі міліції, не підтвердив факт відлучення зазначеного працівника міліції з робочого місця під час чергування. Для встановлення істини прокуратурою Врадіївського району буде призначена експертиза за фактом можливого втручання у відеозапис. Результати експертизи повинні розставити всі крапки над "і". Запевняю, жоден зловмисник не уникне покарання за скоєний тяжкий злочин,
– запевнив прокурор Врадіївського району Сергій Мочалка.

Водночас, за інформацією миколаївського видання "Новини N", потерпіла розповіла, що ввечері, приблизно о 23:30 вона поверталася додому з дискотеки. Дорогою додому біля неї зупинився автомобіль, чоловік із якого запропонував її підвезти. Дівчина відмовилася. Після чого її силою втягнули в авто, де були, за її словами, офіцери міліції – Євген Д. і Дмитро П. За кермом був місцевий таксист Рябіненко.

Чоловіки відвезли її до лісосмуги біля села Сирове, по дорозі обидва міліціонери жорстоко били її, а вже у лісосмузі її витягли з авто і продовжили бити втрьох. Дівчина розповіла також, що тоді її заштовхали назад у машину і Євген Д. і Дмитро П. зґвалтували її. Водій таксі участі у зґвалтуванні не брав, але каже постраждала, бив її по голові навіть у той момент, коли її ґвалтували.

Зґвалтувавши, дівчину залишили у лісосмузі, а невдовзі повернулися, та не знайшли. До ранку дівчина добралася до млина, де для неї викликали "швидку".

Медики діагностували відкритий перелом черепа у кількох місцях, множинні рвані рани обличчя: верхня губа була практично відірвана, 5 глибоких різаних ран голови, множинні удари і забої. Стан потерпілої – важкий, її вже двічі оперували.

Наразі, повідомляє видання, затримані лейтенант міліції Дмитро П. і таксист Рябіненко, а Євген Д. – ні.