"Що стосується співробітника Святошинського райуправління - прокуратура проводить досудове слідство, і, остаточно вивчивши всі обставини події, дасть юридичну оцінку: чи буде направлено провадження до суду або припинено розслідування за відсутністю складу злочину. А я більше схильний вважати, що друге, тому що немає наслідків, немає тілесних ушкоджень", - заявив Валерій Коряк.

Факту конфлікту між правоохоронцем і активісткою начальник київської міліції, однак, не виключає.

"Я допускаю, що між ними був конфлікт. Я навіть допускаю, що, можливо, був поштовх, але тілесних ушкоджень не нанесено, тобто, наслідків немає", - пояснив він.

Читайте також: За побиття активістки КУПРу відкрили кримінальне провадження

За словами Коряка, за даним фактом міліція проводить службову перевірку, а прокуратура розслідує кримінальне провадження, і про остаточні висновки щодо винності або невинності міліціонера говорити ще рано.

"Таких речей допускати не можна. Я жодну сторону не виправдовую. Прокуратура дасть юридичну оцінку, ми - дисциплінарну. Треба карати за таке. Нам конфлікти і загострення не потрібні, однозначно", - наголосив начальник міліції Києва.

Як відомо, під час розгону акції протесту на київському ринку "Шлях", один з міліціонерів нібито побив активістку. Це спровокувало нові акції - вже під Святошинським відділом міліції.