У червні цього року Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав доручення профільним міністерствам з’ясувати ситуацію, що склалась у сфері оцінки майна для цілей оподаткування. На його виконання Міністерство доходів і зборів України детально вивчило це питання і визнало ефективність та дієвість постанови КМУ №231. "Деякі питання проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства", що булла прийнята 4 березня 2013 року. Зокрема, мова йде про наповнення Державного бюджету.

Крім того, Міністерство доходів і зборів окремо наголосило, що не підтримує скасування Постанови КМУ № 231, оскільки це призведе до зменшення надходжень до бюджету.

Водночас у відомстві зазначили, що подальша дія постанови КМУ №231 збільшить надходження до бюджету України в сотні разів

Нагадаємо, парламентарі України прийняли за основу законопроект про реструктуризацію кредитів в іноземній валюті (№ 4185а-2), погоджений з Національним банком України.