"Опівночі з 8 на 9 червня до однієї з військових частин Збройних Сил України, яка розташована в місті Артемівськ Донецької області, на вантажному автомобілі КАМАЗ та двох легкових автомобілях під’їхало близько 50 осіб терористів, які відкрили вогонь із автоматичної зброї, ручних та підствольних гранатометів по адміністративній та технічній території військової частини", — йдеться у повідомленні Міноборони.

Однак, завдяки рішучим діям військових напад було відбито. авіть, коли до нападників прибуло підкріплення, військову частину захопити не вдалось.

Після тривалого бою військовослужбовці відбили напад та змусили бойовиків відступити. При цьому було знищено вантажний автомобіль, який належав терористам.

"Під час огляду автомобіля було з’ясовано , що один нападник вбитий, а в кузові знайдено один 12,7 мм кулемет «Корд», три автоматичні 30 мм гранатомети АГС-17 з боєкомплектами та прапор Російської Федерації", — зазначили в міністерстві.

Втрат та поранених серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний опір", сьогодні українські військові відбили атаку на військову частину в Артемівську.