"Ми свідомо пішли на реформи в нашій державі, тому що у нас є певний запас міцності. Що таке реформа? От якщо ви хочете новий будинок побудувати, а ділянка у вас одна - ви повинні старий будинок зруйнувати. Тому що якщо ви будете добудовувати, то це буде потворно виглядати. І ось цей період, поки ламаєте і будуєте новий будинок - ви живете некомфортно. Але зате коли побудуєте новий будинок - ви скажете: так, я не даремно витратив час і гроші, дивіться, як я зараз живу - я живу краще", - розповів Олександр Єфремов в інтерв'ю "Главкому".

Читайте також: Опозиція не намагається вирішити питання Тимошенко, - Єфремов

Він вважає, що реформатори стають героями через декілька поколінь, коли люди з відстані можуть оцінити нововведення, на які важко було наважитись.

"Держава від будинку нічим не відрізняється. Реформи - це коли потрібно існуюче сьогодні, усталене, порушити, а це лякає людей. Але іншого шляху немає. Всі держави стикалися з тим, що ті люди, які проводять реформи, від цього ж страждають. Зате через кілька поколінь їх роблять героями за те, що вони прийняли на себе відповідальність і пішли на цю справу", - додав Єфремов.

Читайте також: ПР хоче захистити депутатів від позбавлення повноважень

Регіонал не помітив, щоб зниження рейтингу президента і Партії регіонів впав до небезпечної позначки.

"Я дуже сподіваюся, що до виборів 2015 року стан справ все-таки виправиться, люди побачать, що зроблене раніше дає позитивний результат. Рейтинг відновиться, принаймні, на колишньому рівні. Але у нас рейтинг впав не катастрофічно", - підсумував нардеп.

До слова, результатом голосувань на проміжних виборах депутатів до місцевих рад Криму стала перемога кандидатів від Партії регіонів. Вибори пройшли 15 вересня.