"Ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Розпочинаючи з 18 години, терористи здійснили 28 обстрілів позицій наших військових", — інформують у прес-центрі.

Під вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град" потрапили Кримське, Щастя, Трьохізбенка, Тоненьке, Піски та Опитне. Окремі населені пункти було обстріляно по декілька разів.

Крім того, з артилерії та мінометів бандити обстрілювали Піски, Щастя, Миколаївку та двічі Мар’їнку. З першої до п’ятої години ночі міни 3 рази падали на наші позиції в районі Опитного. Під вогонь артилерії потрапила метеовежа у донецькому аеропорту.

Також повідомляється, що пізно ввечері, поблизу Мар’їнки та Майорська відбулися бойові зіткнення з бандитами. Терористи рухалися з боку Олександрівки та Горлівки відповідно. За потужної вогневої підтримки наші захисники змусили противника відступати.

У донецькому аеропорту українськими військовими проводились активні дії, направлені на подавлення вогневих засобів противника, що вели вогонь по захисникам аеропорту, та встановлення контролю над територією летовища. Проведено евакуацію поранених. Всі поранені доставлені у медичні заклади. На даний час в аеропорту відносне затишшя, ситуація контролюється нашими військовими. Інформація, щодо просування наших військ в глибину Донецька не відповідає дійсності.

В цілому ж, за добу, бандформування здійснили 69 обстрілів позицій сил АТО.

В районі Маріуполя ніч пройшла спокійно.

Нагадаємо, як повідомив учора комбат 5ОБ ДУК ПС "Чорний", бійці 93-ї бригади на два кілометри заглибились у Донецьк.