Про це на брифінгу заявив речник прес-центру АТО Андрій Лисенко.

За його словами, через понесені втрати у техніці та живій силі російська сторона провела нарощення сил окупаційного контингенту ЗС РФ, що діє на території Донецької та Луганської областей.

Так, у районі Луганська зафіксовано появу значної кількості російських солдатів без розпізнавальних знаків,
— заявив Лисенко.

Зокрема, за словами речника, в місті Краснодоні з’явилося близько 60 танків, понад 50 БМП і БТР, а також близько 100 ТБМ "Тигр".

У місті Горлівка відбувається заміна бойовиків бандформування "ДНР" на підрозділи ЗС РФ. В районах міст Шахтарськ і Торез зосереджено близько 100 танків ЗС РФ,
— розповів Лисенко.

Як відомо, раніше прес-центр АТО повідомляв, що в районі 29-го та 31-го блокпостів українські військові зупинили наступ російсько-терористичних військ. За даними Дмитра Тимчука, бойовики підтягують додаткову артилерію на позиції в районі 31-го блокпосту на Бахмутівській трасі, намагаючись перешкодити підходу підкріплень для українських військ.

Згодом Леонід Матюхін зазначив, українські військовослужбовці контролюють 29-й блокпост, однак змушені були покинути 31-й через високу загрозу для життя особового складу підрозділів, які там перебували. Біля 31-го блокпоста проходить перегрупування.