Про це у Facebook написав російський опозиціонер Борис Нємцов.

“Так підло і брехливо, як поводиться російська влада, не веде себе ніхто в світі. Послали молодих десантників Псковської 76 дивізії ВДВ воювати в Луганськ. Багато хто загинув. Ховали їх таємно. Генерали підло брешуть, що ніхто не загинув”, - зазначив політик.

Читайте також: Потрапивши в полон, мені відкрились очі, — затриманий десантник РФ

25 серпня кореспонденти російської “Нової газети” стали свідками похорону десантників у Псковській області, інформація про загибель яких приховується.

У Псковській області з 24 серпня ховають десантників. Точне число втрат - поки невідомо. Не підлягає сумніву тільки те, що кілька десятків військовослужбовців 76-ї Псковської дивізії ВДВ (у їх числі - і контрактники, і строковики) перестали виходити на зв'язок з близькими 15 - 16 серпня – відтоді вони нічого не знають про їхню долю,
- пише “Нова газета”.

“На запитання батьків і дружин командування дивізії не відповідає. Командувач ВДВ НД РФ генерал-полковник Володимир Шаманов, який прибув у Псков 22 серпня, публічно заявив: “У нашій десантно-штурмовій бригаді всі живі і здорові”. Днем раніше начальник управління прес-служби і інформації міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков назвав “фальшивкою” повідомлення українських ЗМІ про “захоплення в Україні російської БМД і загибелі військовослужбовців”, - зазначили російські журналісти.