Про це агентству "Інтерфакс" повідомило джерело в екстрених службах регіону.

"Зафіксовано падіння об'єкта, який попередньо визначений, як метеорит. Можливо, при проходженні через верхні шари атмосфери він розпався на кілька шматків. Ніхто з місцевих жителів попередньо не постраждав", - зазначає джерело.

За інформацією правоохоронців, жителів Свердловської і Челябінської областей повідомили, що з неба падають палаючі об'єкти.

"Місцеві жителі також звернули увагу на падіння палаючих об'єктів. Деякі кажуть, що це повітряні судна. Однак ні одне повітряне судно не зазнало аварії на Уралі, все летить за розкладом і в штатному режимі. Між тим, у жителів деяких населених пунктів Челябінської області, за попередніми даними, через падіння осколків метеорита вибито скло житлових будинків ", - підкреслило джерело.

У свою чергу джерело в силових структурах регіону повідомило, що "приладами космічного моніторингу зафіксували спалах у повітрі над містом Челябінськом".

"За попередніми даними, які зараз уточнюються, це природний фізичний процес - метеоритний дощ", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні ще один велетенський астероїд наблизиться до Землі рекордно близько, повідомило американське аерокосмічне агентство NASA.