"Я не сумніваюся в перемозі Саші. Люди, які називають його записним аутсайдером, на мою думку, просто не розбираються в боксі, далі носа свого не дивляться. Володимир Кличко, безумовно, один з найкращих супертяжів світу. Однак Саша сильніший. Я думаю, що він переможе нокаутом. У якому раунді? В одному з пізніших", - поділився своїми очікуваннями від завтрашнього боксу Ємельяненко.

Боєць побажав Кличку-молодшому успіху, щоб його травми після бою не були аж надто серйозними. Він додав також, що Клички вибирають собі зручних суперників та боксують у нудній манері.

"Але зараз Володимир Кличко, нарешті, битиметься дійсно з сильним боксером. Тому що команда Саші виграла торги", - зауважив Ємельяненко.

Читайте також: П'ять останніх перемог Володимира Кличка

Як відомо, бій чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Володимира Кличка та "регулярного" чемпіона за версією WBA Олександра Повєткіна відбудеться в Москві на "Олімпійському" 5 жовтня.

На думку чемпіона світу за версією WBC в надважкій вазі Віталія Кличка, у Москві на "Олімпійському" його молодшого брата підтримуватиме половина стадіону.