Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", до машин з хлібом черг немає: люди підходять і беруть по одній-дві буханки. До інших машин, з яких видають питну воду, ковбасу, мішки з картоплею, капустою, та інші продукти – стоять великі черги.

Деякі люди бояться, що видача продуктів припиниться, як тільки з міста виїдуть журналісти і високопоставлені чиновники. Інші висловлюють побоювання, що їм не вистачить молочних продуктів і нічим буде годувати дітей.

"Вже місяць без води і світла живемо, як в печері. В місті все зачинено. Холодильники не працюють - все псується. За водою 3 кілометри ходимо, для туалету з боліт набираємо!", - скаржаться місцеві жителі.

Водночас журналіст Азад Сафаров на своїй сторнці у Facebook повідомив, що людей біля міськвиконкому «надзвичайно багато».

«Я стіки людей ніколи не бачив на вулицях цього міста. Люди штовхаються за цибулю, капусту, картоплю тощо, бо не мали можливості де купувати», - написав Сафаров.

Нагадаємо, над міськрадою Слов’янська піднято державний прапор України.

Раніше повідомлялося, що жителі Кіровограда та області, а також підприємці зібрали за добу 13,5 тон продуктів та відправили їх до Слов’янська.