"Плани у нас великі. Не тільки по Києву, а й в цілому по країні, тому що сьогодні на честь Дня Незалежності практично в кожному великому місті здається той чи інший потрібний для людей об’єкт. І так і буде. Не обов’язково буде приурочено до якогось свята. Але нам хотілося до 20-річчя Дня Незалежності дійсно порадувати наших людей хорошими серйозними подарунками", - розповідає прем’єр-міністр України Микола Азаров.

Зазначимо, відкриттям автомобільного руху з лівого берега на правий берег у бік Конча-Заспи завершено будівництво автомобільних розв'язок на Наддніпрянському шосе і одночасно відкривається автомобільний рух новозбудованим мостом через озеро Нижній Тельбін вулицею Сортувальна.

Одночасно триває спорудження залізничної естакади на розв'язці "Видубичі" та розпочато будівництво дороги від платформи "Лівий берег" до вулиці Григоренка, лівобережних дорожних підходів з мостового переходу.

Ці роботи планується завершити до кінця поточного року. Крім того, глава уряду пообіцяв за 4-5 місяців побудувати нові транспортні розв'язки ще й на Поштовій площі, Парковій алеї, а також впорядкувати Подільський міст.