"Типу за те, що Тимошенко не прийшла в суд. Суддя керувалася сфальшованим актом "пенітенціарників" про начебто відмову", - написала на своїй сторінці у Facebook співробітник прес-служби "Батьківщини" Марина Данилюк-Ярмолаєва.

За словами судді, гроші потрібно виплатити впродовж 3 місяців, в іншому разі сума стягнення збільшиться вдвічі. Депутати "Батьківщини" висловили своє обурення судді, яка зробила присутнім зауваження, та депутати не заспокоїлися. А коли до неї звернувся адвокат Сергій Власенко, суддя попросила його встати, проте нардеп Яворівський сказав, що в цьому суді необов'язково вставати, - пише Gazeta.ua.

"Хто це сказав?", - запитала Царевич.

"Чечетов Михайло Васильович", - відповів Володимир Яворівський.

Після цього суддя оголосила перерву для видалення "особи, що порушила порядок з залу". Тоді нардеп Сергій Пашинський скомандував депутатам "Готуймося!" і додав судді: "Тільки спробуй!".

"Ти спочатку виплати гроші, які ти винна Луценку!". – сказав депутат Соболєв.

До речі, під час перерви дівчина-розпорядник засідання запитала: "Чи вийшов Чечетов з залу?", на що депутати відповіли: "Чечетов вийшов. Вперед ногами. І голосує асабіста".

Нгадаємо, раніше повідомлялося, що суддя (у розгляді справи про вбивство нардепа Щербаня) Оксана Царевич оголосила перерву в засіданні Печерського суду, аби винести рішення щодо дій Юлії Тимошенко.

На початку засідання Царевич зауважила, що отримала від Юлії Тимошенко факсом заяву.

"Ця записка містить явну зневагу до суду", – цитує суддю захисник Тимошенко Сергій Власенко.

Після цих слів Царевич вийшла до нарадчої кімнати, щоб прийняти рішення.