Очевидці кажуть, що тіло чоловіка відкинуло на сусідню дорогу, а жінка потрапила під колеса і її звідти діставали. Окрім того, за словами свідків ДТП, авто їхало із центру міста у бік Хіммістечка, а потім з невідомої причини перетнуло зустрічну смугу, врізалося в зупинку і збило людей, – повідомляє "Панорама".

Винуватець аварії, водій авто, живий, за попередніми даними, він перебував у стані алкогольного сп'яніння. До речі, очевидці кажуть, що бачили, як він сміявся.

Близько 500 людей не відпускали водія з місця інциденту, допоки він не покаже свої документи. Згодом, уже після приїзду правоохоронців, водія пересадили в патрульну машину, яку оточили близько 30 працівників міліції та 100 сумчан, які не давали його вивезти.

Згодом з’ясувалося, що водій у 2001 році був засуджений за вбивство. Лише у січні цього року він вийшов на волю, а вже 28 березня його зупинили за водіння в нетверезому вигляді, а 29 березня здійснив ДТП, – пише "Данкор".

Хлопець назвав своє ім’я і запевнив, що сам не був за кермом. Але свідки стверджують, що саме він вийшов з розбитого авто, після чого викинув ключі і намагався втекти.

Фото gorod.sumy.ua