Протягом вистави герої приміряють на себе маски багатих самовпевнених вельмож, "зелених" закоханих юнаків та рокових красунь. Протягом двогодинної постановки, впевнені автори, бодай один раз присутні побачать у сценічному образі себе.

"Мені просто захотілося зробити якусь роботу, яка не була б сповідальною, тому-що тоді треба завтра померти. Але зробити щось, у що ти віриш, як ти це розумієш, як ти це відчуваєш", - каже режисер-постановник Валентин Козьменко-Делінде.

В основі постановки - одразу сім ранніх оповідань Антона Чехова та епізоди з п’єси "Три сестри". Аби зберегти "чехівський дух", використали у виставі і оригінальні російськомовні фрагменти творів. Щоправда, кажуть, ці моменти ще допрацьовуватимуть на репетиціях.

"З одного боку ми ніби цитати хотіли залишити, а з другого боку ми попалися в тому, що ми ніби засмічуємо українську мову і тут ця грань, яку треба розділити дуже точно", - каже народний артист України Богдан Бенюк.

Нову постановку глядачі знову побачать на театральній сцені - 10, 12 та 25 лютого. В театрі ж наголошують, тему Чехова не полишатимуть і найближчим часом розпочнуть репетиції "Чайки" та "Вишневого саду".