Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль написав на своєму сайті, що зараз Троїцьке з трьох боків оточене позиціями бойовиків.

Потрапити до цього населеного пункту можна хіба що через Донецьку область. Більшість селян виїхала з Троїцького і досі не повернулась. До позицій українських військових з села — близько 500 метрів.

Це один із населених пунктів, куди постійно треба привозити продукти, інакше селянам просто не буде що їсти, — розповів Москаль.

За його словами, у селі потрібно відновити зруйновану "Градами" школу, розмінувати поля, бо фермери не можуть почати весняно-польові роботи, відремонтувати міст. Ці роботи просуваються повільно, тому що всі дії необхідно узгоджувати з військовими.

Троїцьке залишається єдиним населеним пунктом Луганщини без світла. Причина цього не тільки в масштабності ремонтних робіт. Як не прикро це констатувати, до руйнувань від бойових дій додалися й дії місцевих селян. Котрі частину з чотирьох розбитих обстрілами трансформаторів порізали на металобрухт,
— написав Москаль.

Він додав, що поки що в адміністрації думають, де знайти гроші на нові трансформатори.

Дивіться також: Життя у місті-примарі: з'явились нові фото з окупованого Дебальцевого