Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

Також сьогодні було відновлено газопостачання 16 багатоквартирних будинків по вулиці Левицького у Київському р-ні і ще 46 приватних будинків, розташованих у Ворошиловському районі. Понад 300 абонентів, які проживають за адресами провулок Ніколенка, провулок Лепешинського і провулок Покришева, були відключені від газопостачання внаслідок значних ушкоджень газопроводів після артобстрілу 14 серпня.

Міський громадський транспорт працює в штатному режимі. Міжміські автобусні маршрути відправляються з автовокзалу "Південний". З завтрашнього дня, 19 серпня, скасовується курсування поїздів №37/38 Донецьк-Київ, №341/342 Ясинувата-Сімферополь і №77/78 Маріуполь-Москва.

Пасажири, які раніше придбали проїзні документи на зазначені поїзди, зможуть відправитися у своїх квитках з Костянтинівки відповідно поїздами №125 Ясинувата - Київ, №47 Донецьк - Севастополь і №10 Донецьк - Москва. Тим же пасажирам, які вирішили відмовитися від поїздки, при поверненні проїзних документів будуть повернуті кошти за придбані квитки в повному обсязі.

До слова, терористична "ДНР" прийняла свій так званий "Кримінальний кодекс", який передбачає смертну кару. За основу "кодексу" взяли нормативну базу Російської Федерації.