За інформацією ЗМІ, в результаті обстрілу загинув один з керівників угрупування "Комітети народного опору" та ще кілька бойовиків організації. У такий спосіб Ізраїль відреагував на потрійний теракт поблизу курортного Ейлата, де терористи обстріляли два пасажирські автобуси. Від нападників постраждав також патруль ЦАХАЛу.

“Вони мають рішучий намір продовжувати нас тероризувати. Ми - у постійній боротьбі. Цей удар, наймовірніше, був спрямований з Сектора Газа, і ми будемо діяти так, щоб такі напади більше не повторились”, - каже міністр оборони Держави Ізраїль Ехуд Барак.

Кілька нападників уже ліквідовані ізраїльськими спецпризначенцями. Загалом жертвами потрійного теракту стали щонайменше 7 осіб, кілька десятків - опинились у лікарні. В українському МЗС запевняють, що серед жертв та поранених українців немає.

“Є інформація що громадян України серед постраждалих внаслідок інциденту немає, інших, політичних оцінок цим подіям ми не даємо”, - каже керівник департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.

Наразі у відомстві активно вивчають ситуацію, проте рекомендацій українцям не відвідувати Ізраїль не дають.