"На Донецькому напрямку з мінометів бойовики обстріляли Верхнє Торецьке та Богданівку, а також Петрівське та Славне. З БМ-21 “Град” була остріляна Михайлівка. На Луганському напрямку вогонь мінометів та артилерії терористів декілька разів вівся по населеним пунктам Валуйське, Станиця Луганська, Старий Айдар, Трьохізбенка та Сокільники, а з протитанкових керованих ракет та РСЗВ “Град” – Старий Айдар, Щастя та Трьохізбенка", — повідомляє прес-центр АТО.

В районі Дебальцевого “Гради” противника вели вогонь у напрямку Троїцького, а також самого міста Дебальцевого. З артилерії та мінометів зазнали удару Чорнухине та Рідкодуб.

Читайте також: У Вуглегірську шабаш і оточені хлопці, — Семенченко

Злочинці не припиняють підступно обстрілювати населені пункти. Так, “Гради” терористів вкотре поливали вогнем Водяне та Піски. Також міномети і артилерія бойовиків стріляла по Гранітному.

В районі Маріуполя знову активізувалися безпілотники противника, однак ніч у самому місті пройшла спокійно.

Дивіться також: З'явилось відео боїв у Вуглегірську

Ситуація у Вуглегірську залишається напруженою, тривають бої.

Додамо, станом на вечір п’ятниці бойовики не припиняли обстрілювати позиції сил АТО та околиці міста Вуглегірськ, піддаючи загрозі життя мирних громадян. Інформація про повне захоплення міста терористами не підтверджується.