"8 лютого опівдні до чергової частини Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення від громадянина, який повідомив правоохоронцям про побиття його приятеля. Зі слів заявника, охорона на Майдані Незалежності спричинила тілесні ушкодження його товаришу. Причини та обставини цього інциденту наразі встановлюються", – повідомила прес-служба МВС.

Згідно з повідомленням, аналогічне повідомлення до того ж райуправління міліції надійшло і о 23.00 – до правоохоронців звернувся 28-річний киянин, який поскаржився на побиття. Напали на нього, за словами потерпілого, невідомі особи у камуфляжному одязі та з масками на обличчях.

Читайте також: Буде вкидатися чимало дезінформації для дезорієнтації суспільства, — Захарченко

"Вже за годину після цієї події міліціонери Шевченківського райуправління отримали повідомлення від лікаря про те, що в медичний заклад з Майдану Незалежності доставили 44-річного чоловіка з ножовим пораненням. Після того, як постраждалий отямився, він розповів міліціонерам, що невідомі ножем спричинили йому поранення в область шиї, після чого він знепритомнів", – також повідомляє прес-служба МВС.

Зараз співробітники міліції встановлюють обставини злочинів. Поранений перебуває у у відділенні політравми київської міської лікарні.

До слова, через збільшення кількості повідомлень щодо мінування і погроз здійснення вибухів Антитерористичний центр при СБУ приводить у готовність суб’єкти боротьби з тероризмом на території держави.