"Впродовж 17-22 січня, в результаті збройних протистоянь українських військових з терористичними угрупуваннями та збройними силами Російської Федерації на території Донецької та Луганської області було знешкоджено близько 600 осіб бойовиків та російських військових, 175 осіб — поранено. Остаточна чисельність втрат може бути значно більшою, оскільки деяких поранених противник встиг евакуювати з поля бою", — заявили у Міноборони.

Крім того, українські військові знешкодили та вивели зі строю 14 танків, 43 бойових броньованих машини, 14 одиниць РСЗВ "Град" та "Ураган", 28 самохідних артилерійських установок, 15 одиниць автомобільної техніки противника.

У Міноборони повідомили також про втрати української сторони.

"Протягом зазначеного періоду, під час бойових зіткнень з ворогом загинуло 18 військовослужбовців Збройних Сил України, 235 — поранено. Також було втрачено 1 танк, 7 БМП, 2 гармати МТ-12, 7 одиниць автомобільної техніки", — заявили у відомстві.

До слова, сьогодні вранці терористи з важкої артилерії обстріляли житлові квартали Маріуполя. Внаслідок обстрілу східного району Маріуполя є жертви серед мирного населення. МВС повідомляє про 10 жертв.