"Українська влада вражає цинізмом своєї позиції і висловлювань. Спочатку одну з найбрудніших виборчих кампаній в історії країни називають "зразковою", а потім під тиском громадської думки в Україні і за її межами удають бажання "розібратися" і "піти на діалог", - йдеться в заяві УДАРу.

Крім того, у цій політичній силі переконані, що за спонуканням до діалогу з боку влади немає жодних реальних дій.

"Ми переконані, що "перемовини за участю всіх політичних партій щодо пошуку шляхів виходу з кризи", до яких закликає влада, позбавлені сенсу. Адже це будуть декоративні переговори, якими влада хоче фіналізувати брутальні фальсифікації", - додали УДАРівці.

"Перш ніж говорити про будь-які переговори, влада повинна припинити тиск на ЦВК, а Центрвиборчком – визнати перемогу опозиції у так званих спірних округах. Генпрокуратура має негайно порушити кримінальні справи за фактами фальсифікації виборчих документів у низці округів", - оприлюднила свої умови партія УДАР.

До слова, "Коаліція учасників помаранчевої революції" подала заявку на дозвіл святкування на Майдані Незалежності восьмої річниці "помаранчевої революції".