"Це був телефонний дзвінок. Співрозмовник запитав, чи готовий я до зміни політичної партії й, відповідно, фракції у Верховній Раді. На моє зустрічне запитання, кого він представляє, відповідь була такою: мовляв, конкретну політичну силу назвати не можу, але це буде "провладна команда". Назва Партії регіонів у розмові не фігурувала", – розповів УДАРівець.

Він також наголосив, що його згода оцінювалася сумою від п’яти мільйонів доларів.

"При цьому, як доважок пропонувалося ще й працевлаштувати в органи державної влади тих людей, яких назву. Та я не для того перед виборами ходив по дворах, бачив сльози доведених до злиднів і відчаю людей, щоб продавати їхні голоси і їхні надії", – розповів новообраний нардеп.
За його словами, він не знає, хто саме йому телефонував, оскільки дзвінок був з прихованого номеру. Окрім того, Каплін додає, що в нього "просто немає часу цим займатися" (дізнаватися, хто саме телефонував, – "24"), оскільки зараз переймається розробкою національної антикорупційної стратегії "УДАР по корупції.

Нагадаємо, за словами віце-спікера ВР 6-го скликання Миколи Томенка, опозиційні сили будуть змушена вдаватися до блокування роботи парламенту у тому випадку, якщо порушуватиметься Конституція і національні інтереси.