Черговий "домашній" іспит очікує на "Українських отаманів" у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. 27 лютого, о 21:30, у столичному Палаці спорту, професіональний боксерський клуб "Українські отамани" проведе надскладну матчеву зустрічі в рамках сьомого туру WSB. Нашими майбутніми суперниками, з якими ми закриємо перше коло групової стадії змагань, стануть представники "острову Свободи", діючі чемпіони змагань WSB – Cuba Domadores ("Кубинські приборкувачі").

Перед вирішальним матчем з кубинцями "Отамани" посідають другу сходинку підгрупи "А" з 13-ма набраними балами. В той час як кубинська команда впевнено розташувалася на першому місці нашої групи з максимальної кількістю балів – 18.

В останньому турі змагань кубинська команда впевнено перемогла "Британських левових сердець" з рахунком 4:1. В той час як "Українські отамани" поступилися "Команді Росії" з рахунком 0:5.

"Найближчої п’ятниці нас очікує неймовірно яскравий вечір боксу, який, я впевнений, подарують глядачам учасники матчевої зустрічі. Нашим хлопцям будуть протистояти діючі чемпіони Всесвітньої серії боксу, тому я переконаний, що поєдинки будуть дійсно а найвищому рівні. До України кубинська команда прибуде у своєму найкращому складі, в якому будуть діючі призери Олімпійських ігор та світових першостей. Також хочу подякувати прихильникам та шанувальникам нашого клубу за надзвичайно активний інтерес до цього матчу, про що свідчить статистика продажу квитків. Зараз для нашої команди надзвичайно важлива підтримка, тому я закликаю усіх прийти 27 лютого у столичний Палац спорту та підтримати наш клуб у такому непростому протистоянні", — зазначив директор клубу "Українські отамани" Дмитро Гайструк.