Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Обстановка у населених пунктах в зоні проведення АТО залишається складною у зв’язку з виводом із ладу основних систем життєзабезпечення, зазначили у відомстві.

"Водночас не виключається проведення диверсійними групами масштабних терористичних актів з метою залякування населення, формування невдоволення та переконання у нездатності влади України тримати ситуацію під контролем і забезпечувати безпеку як власних, так і іноземних громадян", - йдеться у повідомленні.

Також українські військові увійшли в Шахтарськ, Торез та Лутугіне. Тривають бої за повне звільнення міст Первомайськ та Сніжне. Підрозділи Збройних Сил та Національної гвардії закріпилися на околицях Горлівки та готуються до її звільнення.

"Контроль над цими територіями дозволить оточити та знешкодити донецьке та горлівське угруповання терористів", - зазначили у Міноборони.

Окрім цього, підрозділи Високомобільних десантних військ провели рейдові дії в напрямку населених пунктів Рідкодуб, Логвіне та Тернове, де були ліквідовані і знищені блокпости та вогневі точки терористів.