Про це повідомляє Cultprostir.

Пісня, виконана в "дворовому" стилі під акомпанемент акустичної гітари, за формою є чимось щось на зразок комічних куплетів, де останній рядок кожної строфи аудиторія повторює за виконавцем.

Незважаючи на гумористичну подачу, пісня залишає досить тяжке враження, оскільки відображає трагічні реалії, що склалися на окупованих територіях Донбасу,
— пише видання.

У тексті "гімну", багатому на згадки російських пропагандистських штампів та інтернет-мемів, перераховано проблеми в соціальній, економічній, гендерній, релігійній та інших сферах, характерні на окупованих територіях Донбасу.

Читайте також: Україна скасувала усі концерти Бреґовича

Характерною рисою гурту "Хамерман Знищує Віруси" є те, що група ніколи не виходить на сцену в одному і тому ж костюмі двічі, придумуючи для кожного свого виступу новий сценічний образ. В останньому концерті, названому "Концерт для ППШ з оркестром", музиканти вийшли на сцену в костюмах "Російських солдатів Шредінгера", тримаючи в руках "духовні скріпи".

Нагадаємо, гурт, що в основному рідко пише пісні наполітичну тематику, торік відзначився виконанням власного "Гімну Криму" в прямому ефірі "Громадського ТБ".