Про це він сказав в ефірі телеканалу новин “24”.

“Коли йдеться про журналістську діяльність, особисто моя думка полягає в тому, що ніхто не має права в неї втручатися. Але треба розуміти, яка ціль переслідується. Якщо ми кажемо, наприклад, що в січні було реалізовано майно… тоді в країні не було проблем таких”, - сказав Пінькас.

Він вважає, що подібні матеріали не можна писати, коли у суспільства “дуже оголені нерви”, коли матері переживають за своїх синів на фронті.

Хочу офіційно заявити: наш позов до суду – це не вимагання компенсації. Нас образило те, що до нас ніхто не звернувся, щоб подати другу точку зору. По-друге, ми абсолютно не почуваємо себе винними. З 4 липня працює новий керівник. Роман Романов поставив абсолютно чіткі завдання стосовно того, що ми не займаємося реалізацією зброї всередині держави. Йдеться про ті підприємства, які мають відносини з концерном “Укроборонпром”,
- зазначив заступник гендиректора концерну.

Сергій Пінькас зазначив, що в матеріалі посилаються на нього особисто, нібито він надав журналістам абсолютно всю документацію, однак концерн “її навіть не приховує”.

Нагадаємо, генеральний директор ДК "Укроборонпром" Роман Романов надав факти, що повинні спростувати викривальні статті "Дзеркала Тижня" щодо продажу зброї на внутрішньому ринку під час фактичної війни.