Про це йдеться у повідомленні пресс-служби Донецького міського голови.

"Вночі з 4 на 5 серпня у всіх районах були чутні перестрілки, в Петровському та Кіровському районах — щогодинні мінометні залпи. В результаті таких обстрілів пошкоджена одна трансформаторна підстанція в Петровському районі, зараз без електропостачання залишилися 50 багатоквартирних будинків", — розповіли у прес-службі.

Станом на 9:00 в Донецьку відносно тихо, стрільби в районах немає. Відновила роботу диспетчерська станція "Трудовська", сьогодні там працюють 8 комунальних автобусів великої місткості по маршруту № 42 і 3 маршрутних таксі за маршрутом № 58.

4 серпня близько 22:00 на перетині проспекту Миру і вулиці Університетської здетонував вибуховий пристрій саме в той момент, коли проходила група озброєних терористів так званої "ДНР". В результаті вибуху 8 з них отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Незважаючи на проблеми із забезпеченням електроенергією, комунальним службам вдалося відновити водопостачання мікрорайонів Текстильник і Мирний.

До слова, заступник губернатора Дніпропетровщини Борис Філатов повідомив, що батальйони "Азов" і "Шахтарськ" потрапили у засідку під час військової операції у Донецьку.