Заяву від Ані Лорак опублікувало видання "Комсомольська правда в Україні".

Останнім часом багато людей, у тому числі і політики, звертаються до імені Ані Лорак та інших артистів з метою залучення уваги до своїх персон. Часто це відбувається перед прийняттям "непопулярних" законів. Наприклад, підвищення тарифів, скорочення соціальних програм і тощо,
— йдеться у зверненні.

У прес-службі Ані Лорак нагадують, що всі ми живемо зараз в умовах світової кризи, але "хтось вирішив боротися з артистами, відволікаючи увагу суспільства від справді важливих проблем".

Те, що це цькування Ані Лорак — очевидно вже давно. І дуже шкода, що наше суспільство все ще піддається на проплачені провокації",
— зауважили представники співачки.

"З вуст Ані Лорак ніколи не звучали антиукраїнські заклики. На всіх концертах звучать пісні українською, російською та англійською мовами, квитки на концерти продаються, шанувальників стає все більше і більше... Хіба це не говорить про популяризацію України у світі?" — запитують автори заяви.

У прес-службі співачки дивуються також, "хіба комусь стане легше, якщо у світі перестане звучати пісня?"

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстрували законопроект про позбавлення проросійських і просепаратистських артистів звання "Народний артист України".