"Можливе приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося. Ніяких документів до підписання під час зустрічі не планувалося і не підписувалося", - йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті Президента України.

“Глави держав обговорили, зокрема, розвиток співпраці у промисловості, високотехнологічних галузях та фінансово-кредитній сфері. Особливу увагу було приділено співробітництву України та Росії в енергетичному секторі. Питання розглядалися, зокрема, й у контексті підготовки до засідання Українсько-Російської міждержавної комісії”, - додали в прес-службі.

Читайте також: Україна має керуватися національними інтересами у справах інтеграції, - МЗС Казахстану

Нагадаємо, раніше прес-секретар Президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, російський та український президенти Володимир Путін та Віктор Янукович учора на зустрічі в Сочі не обговорювали питання про можливість приєднання України до Митного союзу.

Редактор The Economist Едвард Лукас учора повідомив, що Президент України Віктор Янукович на цій зустрічі погодився на вступ України до Митного союзу. Журналіст поки не підтвердив інформацію, проте знає це з надійних джерел.