"Ніч з 6 на 7 серпня в Донецьку пройшла напружено, артобстрілів зазнали Будьонівський і Петровський райони", — інформує прес-служба мерії.

В результаті попадання снарядів у Будьонівському районі по вул. Більшовиків зруйновано будинки № 47 і 53, 5 житлових приватних житлових будинків по вул. Пашкової, будинок №3 і кілька господарських будівель по вул. Гірників, а також один гараж з автомобілем по вул. Кріпильщиків 51. В результаті обстрілу в цьому районі загинули троє мирних жителів і п'ять осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Крім того, в результаті обстрілу Петровського району постраждало селище Мандрикіне. Снарядами знищені житлові будинки №41 по вул. Кириленка і №82 по вул. Знаменській. За останньою адресою також пошкоджений і газопровід, постраждалих немає.

У міськраді зазначають, що станом на 9.30 7 серпня в Донецьку обстановка залишається напруженою. Жителі багатьох районів повідомляють про те, що періодично чути звуки роботи важкої артилерії, вибухи і автоматні черги.

Системи життєзабезпечення міста та громадський транспорт працюють у штатному режимі.

Ситуація із забезпеченням продовольством задовільна. У торговельній мережі міста в продажі є всі групи товарів, у тому числі соціально значимі та товари першої необхідності.

Додамо, протягом ночі сили АТО провели перегрупування, закріпившись на зайнятих позиціях. Проводяться рейди і розвідка, йде підготовка до подальших активних дій. Терористи продовжують обстріли з "Градів" та мінометів.