49-річний актор не потрапляв в список найвпливовіших з 2005 року. Повернутися з тріумфом дозволив йому успіх фільму "Місія нездійсненна-4. Протокол Фантом", який зібрав у світовому прокаті більше 700 мільйонів доларів. Дохід Тома Круза склав 75 ​​мільйонів доларів.

Друге місце посів Бред Пітт, який отримав третю номінацію на премію "Оскар" за головну роль у спортивній драмі "Людина, яка змінила все". При цьому його річний дохід в три рази менший, ніж у Круза — 25 мільйонів доларів.

Фільми з його участю також не можна назвати касовими. Зате фотографії 48-річного Бреда за рік з'явилися на обкладинках 40 журналів. Такого показника не має жодна з актрис.

На третьому місці опинився Леонардо Ді Капріо. Він залишається одним з найбільш високооплачуваних акторів у світі протягом вже більше 10 років. На відміну від Круза 37-річний Лео не любить ризикувати і укладає класичні контракти, не пов'язані з відсотками від доходу.

Він отримує свої 15-20 мільйонів доларів навіть в разі провалу картини в прокаті. Такий підхід дозволив Ді Капріо заробити за рік 37 мільйонів доларів. Річний дохід актора — 30 мільйонів доларів.

Четвертий — Джоні Деп, п’ятий — Адам Сендлер, шостий — Уілл Сміт, сьомий — Том Хенкс, восьмий — Тейлор Лонтер, дев’ятий — Дуейн ДЖонсон та десятку замикає — Бен Стіллер.

Основні критерії оцінки рейтингу журналу Forbes прості: сума, яку заробив сам актор, касові збори фільмів з його участю, частота згадки в засобах масової інформації.