Як повідомляють місцеві ЗМІ, водій мікроавтобуса "Фольксваген" 34-річний батько трьох дітей, загинув в автомобілі швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

За інформацією видань, очевидці вважають, що винним в аварії є саме автомобіль ДАІ, який переслідував мікроавтобус та нібито "підрізав" його, після чого "Фольксваген" врізався у стовп.

Натовп з кількох сотень людей, який зібрався на місці аварії вже був готовий вчинити самосуд над ДАІшниками, але кілька десятків міліціонерів, які оперативно прибули на місце ДТП, перешкодили цьому.

За інформацією сайту typical.if.ua, обурені свідки події кілька разів намагалися перекинути автомобіль інспектора ДАІ та скандували "Ганьба!".

Як повідомили деякі очевидці, співробітник ДАІ перебував у стані алкогольного сп'яніння. На місце ДТП прибув начальник обласного ДАІ та заступник начальника прокуратури.

У зв'язку з інцидентом також задіяли автобус "Беркута".

За фактом ДТП прокуратура Івано-Франківської області почала кримінальне провадження. Також проводиться перевірка щодо перевищення службових повноважень працівниками Державтоінспекції.

В даний час слідчо-оперативна група з'ясовує всі обставини трагедії.