Як повідомили у прес-службі Головного управління МВС України у Донецькій області, двоє чоловіків вночі прийшли в сусіднє село і увірвалися в будинок, де проживає жінка зі своїм сином.

"Один зі зловмисників був одягнений у камуфляжну форму, а інший був у цивільному одязі з палицею в руках. Невідомі представилися працівниками силових структур України. Нападники завдали кілька ударів палицею господарю дому, звинувативши його нібито в "сепаратизмі" і зажадали від його матері велику суму грошей", — зазначили у міліції.

Оскільки жінка заявила, що у неї зазначеної суми нема, то зловмисники наполягли, аби вона віддала усе, що є.

"Бажаючи врятувати свого сина від подальшого побиття, жінка віддала останні 1000 гривень. Розбійники, забравши гроші, покинули будинок, а потерпілі одразу зателефонували до міліції", — розповіли у прес-службі.

За словами начальника Костянтинівського міськвідділу міліції Володимира Гончарова, один з фігурантів раніше вже був судимий за вчинення крадіжок та погрозу вбивством.

Тим часом на Донеччині громадянина Росії, який був учасником терористичної організації "ДНР", засудили до 8 років позбавлення волі.