Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"У країні, де рішення приймаються однією людиною, спрогнозувати щось – майже нереально. Приміром, ніхто не міг собі уявити ще півроку тому, що у свідомості цієї людини пройде європереворот. Тому, ніхто не застрахований від того, що в останній момент може статися і кардинальний відкат до попереднього стану", - написав політик.

Читайте також: Шанси України на підписання Угоди з ЄС швидко зменшуються, - євродепутат

На думку Балоги, відвертатися від євроінтеграції є дуже небезпечним кроком для влади.

"Але, якщо влада задумала на останні дні цього євромарафону грандіозний кидок 45-мільйонної нації і західної спільноти, то це в будь-якому випадку закінчиться дуже плачевно. Не хочу нікого лякати, але не відомо у що може вилитися невдоволення європейських політиків, які потратили немало зусиль на Україну і дали певні зобов’язання своїм виборцям. Так само важко спрогнозувати можливі наслідки гніву людей, коли вони дізнаються, що їхні надії рухнули в один момент", - написав він.

Читайте також: Угода про асоціацію між Україною та ЄС - це поразка Росії, – опитування

"Сценарії можуть бути найрізноманітніші і нам всім, напевно, дуже хочеться, щоб цього з країною ніколи не трапилося. Але, чим більше влада затягує з вирішенням головного питання, яке потрібне для Асоціації з ЄС, тим більше вона наближає негативні варіанти розвитку подій. Невже не зрозуміло?" – додав парламентарій.