“Ми маємо вас розчарувати, жодного дубля не було, це документальний фільм. Ви можете собі уявити, якщо знаходиться камера біля рингу і під час бою кажуть, - щось не вийшло зі зйомкою. Будь ласка - ще раунд”, - каже чемпіон світу з боксу Віталій Кличко.

“Брат, дякую тобі за те, що мені не доводилось кричати "Віталій, вийди з кута рингу!" Цьому факту я радий!” – каже чемпіон світу з боксу Володимир Кличко.

На презентацію прибуло чимало шанувальників боксу, частина з яких вболівають за Кличків безпосередньо під час поєдинків.

“Не бачив! Але мені вже передали, що є кадри за моєї участі. Я вдячний, для мене це велика несподіванка. Хвилюємося, і хочемо, аби кожен бій, закінчився якомога раніше”, - каже політик Нестор Шуфрич.

“Я був 3 чи 4 рази на боях Кличко, дивився наживо. Це інші зовсім емоції та відчуття, коли ти сидиш біля рингу”, - каже президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс.

“Якщо чесно, то мені зараз більше подобається дивитися по телевізору. Хоча, насправді, такий патріотизм, піднесення, це кльово! Як на футболі: можна подивитися футбол по телевізору, попити пиво, наприклад, а можна прийти і покричати разом з усіма”, - каже народний артист України Олександр Пономарьов.

В український кінопрокат стрічка "Кличко" вийде з 15 березня. Творці фільму, зокрема німецький режисер Себастьян Денхардт, натякнув, що можливо, буде продовження, адже обидва Клички ще на рингу, тож історія триває.