Про це йдеться у повідомленні прес-служби Маріупольської міськради.

В результаті обстрілу блок-поста снаряд потрапив в АЗС на вул. Таганрозькій. Заправний комплекс зруйнований. Так само, в результаті обстрілу постраждала будівля, в якій розташований диспетчерський пункт ТТУ і відділення Орджонікідзевської підстанції ШМП на Східному,
— розповіли у прес- службі.

Персонал диспетчерського пункту Трамвайно-тролейбусного управління і підстанції Швидкої медичної допомоги був заздалегідь переведений в безпечні місця роботи.

Згідно з повідомленням, в результаті обстрілу легко поранений один військовослужбовець. Загиблих і постраждалих серед цивільного населення немає.

Крім того, частково пошкоджена контактна мережа ТТУ в районі кільця мікрорайону Східний. Бригада ТТУ в даний час веде ремонтні роботи.

В цілому ситуація в місті контрольована. Всі системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі, наголосили у міськраді.

Нагадаємо, терористи та російські найманці продовжують активні обстріли позицій сил АТО, цивільних об'єктів та навіть санітарного автомобіля українських військових, не дивлячись на домовленості про "перемир'я".