Про це повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

Сьогодні, 5 лютого, після 2:00, масованого обстрілу бойовиків зазнало селище Сартана, зокрема вулиця Городня. Попередньо встановлено, що обстріл вівся з боку населених пунктів Заїченко, Саханка, Жовтневе. В результаті обстрілу осколково-фугасні міни, ймовірно 120 мм, пошкодили 18 житлових будинків. На двох приватних будинках зафіксовані прямі влучання — руйнування стін, в інших ушкодження менш істотні: розбиті вікна, частково пошкоджено фасади,
— йдеться в повідомленні.

В міськраді додали, що загиблих і поранених немає, оскільки з початком обстрілу жителі Сартани спустилися в підвали.

Також у повідомленні зазначено, що після житлового сектора бойовики обстріляли прикордонну частину і батарею танкістів.

"У прикордонній частині, що дислокується в колишній конторі агроцеху, осколками було пошкоджено будівлю, вікна, а також згоріли три автомобілі (у тому числі автомобіль швидкої допомоги), в батареї танкістів пошкоджено будівлю та автомобіль КАМАЗ. Жертв немає”, — додали в прес-службі.

Вранці на місце обстрілу прибули представники ОБСЄ. Працівники ДСНС обстежують територію на предмет наявності мін, які не розірвались.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у четвер, 5 лютого, терористи в черговий раз обстріляли селище Сартана в Іллічівському районі Маріуполя.