"Партія регіонів не може бути впевнена у формуванні безумовної більшості в парламенті. Ми сьогодні бачимо намагання влади тиснути на депутатів з вимогою приєднатися до провладної більшості", – заявив він, передає прес-служба.

Заступник глави УДАРу переконаний, що зараз всі бачать намагання влади тиснути на депутатів з вимогою приєднатися до провладної більшості.

"Це і погрози створити конкретні проблеми в бізнесі для тих наших колег, які займалися бізнесом, і психологічний тиск на наших партійців та їхні родини. Тобто застосовуються всі на сьогодні відомі нам способи залякування, утисків і інших методів впливу", – вважає Ковальчук.

"Ми попередили всіх тих, хто звертався до наших колег – якщо вони не припинять спроби тиску на членів нашої команди, ми будемо використовувати всі публічні методи захисту", – додав він.

Нагадаємо, за словами представника УДАРу Валерія Карпунцова, у їхній політсилі розраховують на більше, ніж 40 депутатів у парламенті за рахунок неідеологічних членів Партії регіонів