"Чим далі, тим більше заголовки новин нагадують якусь іншу Україну, не ту в якій ми жили ще два місяці тому. Насильство над людьми стало нормою, "Беркут" б'є і жінок, і студентів, Росія принижує нас як хоче, українська влада в черзі на санкції США. Одним словом, усе котиться з дуже великою швидкістю у якусь прірву, з якої не буде виходу", - написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.

На думку Балоги, загроза, яка нависла над Україною, дуже серйозна.

"На цьому фоні говорити про бюджет-2014 і зростання економіки - це те ж саме, що грати в шахи на "Титаніку". Невже Президент Янукович не розуміє, що усе це дуже серйозно? Що це не жарти і не страшилки: йдеться про майбутнє усіх українських дітей", - наголосив політик.

Він додав, що ще ніколи влада не виходила переможцем у війні з власним народом, тому Януковичу варто негайно виправляти ситуацію.

"З боку Януковича повністю виправити ситуацію уже не вдасться, але зупинити все це поки що можливо. А якщо цього не зробити - постраждають усі. Бо ще ніколи влада не виходила переможцем у війні з власним народом", - наголосив парламентарій.

Нагадаємо, вчора Києво-Святошинський суд Київської області засудив Ігоря Мосійчука, Володимира Шпару та Сергія Бевза до 6 років позбавлення волі. Так званих "васильківських терористів" визнали винними в намірі скоїти вибух пам'ятника Леніну в Борисполі під час святкування Дня незалежності в 2011 році.

Після винесення вироку розпочалися сутички активістів із "Беркутом". Бійка спалахнула після того, як люди заблокували виїзд, щоб автозаки із засудженими не могли виїхати. Внаслідок сутичок активістів із "Беркутом" постраждали 11 протестувальників, журналісти, правоохоронці та Юрій Луценко.